Placeholder text

Vil du bli speider?

Som speider får du mange nye venner, drar på møter, turer og leirer, og har det morsomt sammen. Du vil få prøve nye ting, utfordres til å ta ansvar, lærer å samarbeide og får opplevelser for livet.
Liker du å være ute? Turer i skog og mark, flammende bål, kanopadling, skattejakt, lære noe nytt, klatre i høye tårn, bygge store ting, lek og moro? Speiding gir opplevelser for livet. Bli speider du også!

Som speider får du mange nye venner, drar på møter, turer og leirer, og har det morsomt sammen. Du vil få prøve nye ting, utfordres til å ta ansvar, lærer å samarbeide og får opplevelser for livet.

Høres det gøy ut å være speider? På denne siden finner du mer informasjon om det å være speider, kontaktskjema og oversikt over gruppene våre.

KFUK-KFUM-speiderne driver et kristent barne- og ungdomsarbeid. Vi har mer enn 250 grupper over hele Norge fra Lindesnes i sør til Longyearbyen i nord. Det er store sjanser for at det finnes en gruppe i nærheten av deg, og de vil helt sikkert ha deg med som ny speider!

Les mer om hva KFUK-KFUM-speiding er her.

Fyll ut skjemaet under, og velg Østfold under krets så setter vi deg i kontakt med din nærmeste speidergruppe. Du kan også finne kontaktinfo til gruppene individuelt under "Grupper" i menyen.

 

Alle kan bli speidere!

 

Familespeiding  0 år til skolestart
Oppdagere  1.–2. trinn
Stifinnere  3.–4. trinn
Vandrere  5.–10. trinn
Rovere  fra fullført 10. trinn – tom. 25 år
Ledere  17 år +

 

 

Publisert
Sist oppdatert
  • Del på:
  • Meld din interesse for å bli speider her

    Her finner du KFUK-KFUM-speidergrupper

    Design og utvikling: CoreTrek AS